Mladi upi 2017

10. 10. 2017

Že peto leto zapored je Zavod Vse bo v redu skupaj z Zavarovalnico Triglav objavil razpis za finančno podporo nadarjenim mladim znanstvenikom, umetnikom in športnikom. Letos je bil razpis namenjen tudi para-športnikom.

 


 

Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, in medijska hiša PRO PLUS sta tudi letos z razpisom Mladi upi 2017 skupaj prispevala sredstva v »sklad Mladi upi«, iz katerega je 13 nadarjenih mladih, med 16. in 19. letom starosti (športniki, para-športniki umetniki in znanstveniki), prejelo finančno podporo, ki jim bo olajšala razvojno pot in pomagala pri uresničitvi zastavljenih ciljev.
 

Strokovna komisija je izmed vseh prijavljenih v prvem krogu izbrala 20 finalistov, nato pa izmed njih 12 prejemnikov finančnih sredstev-6 športnikov, 1 para športnika, 4 umetnike in 1 znanstvenika. Prejemnike finančnih sredstev si lahko pogledate tukaj . Enega športnika je izbrala javnost, s spletnim glasovanjem in sicer je največ glasov prejela karateistka Maša Simonič iz Karate kluba Kovinar Maribor.