Mladi so varnost naše prihodnosti 2013

Komisija je izbrala 20 nadarjenih športnikov, ki izstopajo v svoji disciplini in imajo jasno zastavljene cilje. Enega izmed prejemnikov finančne podpore ste lahko izbrali tudi vi!

Izbor 20 finalistov

Zavarovalnica Triglav je aprila objavila razpis, v katerem so k sodelovanju povabili nadarjene športnike, stare med 16 in 18 let, ki v svoji športni disciplini izstopajo in imajo skupaj s svojim trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

Na razpis je do roka za oddajo prijav prispelo 180 vlog, izmed katerih je strokovna komisija na osnovi razpisnih meril izbrala 20 mladih športnih upov, ki so se tako uvrstili v drugi krog razpisa.

Izbor prejemnikov finančnih sredstev

Z izborom 20 športnikov finalistov se je začel drugi del razpisa "Mladi so varnost naše prihodnosti", v katerem smo izjemne športne posameznike predstavili tudi vam. To so bile zgodbe o velikih talentih, močni volji in trudu, a tudi o težavah, ki jih mladi športniki, njihovi starši, trenerji in drugi, ki jih spremljajo na športni poti, premagujejo vsak dan.

V drugem krogu razpisa je strokovna komisija na osnovi razpisih meril izmed 20 finalistov izbrala najmanj 7 prejemnikov finančne podpore. Svojega zmagovalca pa ste na spletni http://www.mladi-upi.si/ strani lahko izbrali tudi vi, in sicer tako, da ste glasovali za svojega favorita.

Mladi športnik, ki vas je najbolj prepričal, je v skladu z razpisom "Mladi so varnost naše prihodnosti" prejel finančno podporo Zavarovalnice Triglav.

Vsak od v razpisu izbranih mladih športnikov oziroma njegov klub je lahko iz sklada prejel najmanj 1500 EUR (vključno z DDV) oziroma največ