Mladi so varnost naše prihodnosti 2015

Zavarovalnica Triglav in Vse bo v redu, zavod za družbeno odgovorne aktivnosti zavarovalnice, je že tretje leto zapored povabil k prijavi na razpis mlade in nadarjene posameznike s področja športa, umetnosti in znanosti. Namen razpisa »Mladi upi« je poiskati in širši javnosti predstaviti nadobudne in perspektivne mlade posameznike iz vse Slovenije ter preko njihovih uspešnih zgodb spodbujati pomen razvoja mladih talentov za prihodnost naše družbe.

Razpis Mladi upi 2015 je 12 obetavnim mladim športnikom in umetnikom pomagal uresničiti velike sanje in doseči še višje cilje. Vse bo v redu, Zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, je mednje razdelil 50.000 evrov, ki sta jih v sklad prispevala zavod Vse bo v redu in POP TV.
Sara Kragulj (ritmična gimnastika), Jošt Lampret (kontrabas), Patricija Crnkovič (ples), Lara Ružič Povirk (poezija), Vito Vodenik (plavanje), Janja Garnbret (plezanje), Tea Bajc (balet), Miha Ivanič (badminton), Tanita Kaja Černe (kotalkanje), Matija Muhar (met kopja), Lucijan Kobal (taekwondo) in Maja Horvat (violina) poudarjajo, da jim priznanje strokovne komisije in spletne javnosti predstavlja potrditev dosedanjega dela, obenem pa jim vliva dodatno mero motivacije in samozavesti za naprej. S ponosom in hvaležnostjo bodo skušali upravičiti izkazano zaupanje.

Projekt Mladi upi, ki ga je tretje leto zapored pripravila Zavarovalnica Triglav, je sicer pritegnil 112 obetavnih posameznikov. Tjaša Kolenc Filipčič, direktorica službe za marketing Zavarovalnica Triglav in direktorica zavoda Vse bo v redu, je na slavnostnem zaključku povedala: »Projekt Mladi upi, ki ga skupaj z Vse bo v redu, Zavodom Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti in ekipo POP TV uspešno peljemo že tretje leto zapored, vsako leto pridobiva na prepoznavnosti in ugledu, predvsem med ciljno skupino, kot so klubi, društva, šole, športne zveze ipd. Prav s pomočjo popularnosti oddaje Znan obraz ima svoj glas dosežemo tudi tiste, ki s problematiko razvoja mladih talentiranih posameznikov, nosilcev naše prihodnosti, niso seznanjeni.«