Začelo se je glasovanje za mlade upe

04. 06. 2013
Enega od talentiranih športnikov, ki bo prejel finančno podporo, bo izbrala javnost

V okviru razpisa Zavarovalnice Triglav »Mladi so varnost naše prihodnosti« se za finančno podporo poteguje 20 talentiranih mladih športnikov, ki so se v prvem delu razpisa uvrstili v finalni izbor. Enega od skupno najmanj osmih prejemnikov finančne podpore bo izbrala širša javnost: od ponedeljka, 3. 6. 2013, je na spletni strani www.mladi-upi.si mogoče oddati svoj glas in mladim športnim upom priskočiti na pomoč pri uresničitvi njihovih športnih ciljev.

Zavarovalnica Triglav je 20 zgodb izjemnih mladih športnih posameznikov, ki so se uvrstili v finalni izbor razpisa »Mladi so varnost naše prihodnosti«, v preteklih tednih predstavila širši javnosti. Med drugim je bila pripravljena posebna spletna stran www.mladi-upi.si, kjer je mogoče ob ogledu video reportaž podrobneje spoznati talentirane mlade športne upe.

Prav v vsaki izmed dvajsetih zgodb upov naše prihodnosti, ki se na najrazličnejših področjih šele prebijajo na vrh, je moč prepoznati veliko motivacije, željo in trud, ki ga ti mladi ljudje vsakodnevno vlagajo v svoje cilje. Zato si je vredno ogledati prav vsako. Na spletni strani www.mladi-upi.si je od ponedeljka, 3. 6. 2013, dalje mogoče tudi glasovati za svojega favorita in mu tako pomagati do uresničitve njegovih ciljev.

Glasovanje bo na spletni strani potekalo do 17. junija do 15. ure. Na osnovi glasovanja bo v sklopu razpisa izbran eden od skupno najmanj osmih prejemnikov finančne podpore Zavarovalnice Triglav. Ostale prejemnike finančne podpore bo skladno z razpisom izbrala strokovna komisija.

Zavarovalnica Triglav bo v okviru razpisa med mlade športnike razdelila sredstva v skupni višini 55.000 EUR. V Zavarovalnici Triglav želijo s tem projektom vsaj nekaterim izjemnim mladim upom pomagati, da preskočijo ovire in uresničijo svoje sanje. Morda pa bo prav nekdo od teh mladih posameznikov v prihodnosti nosilec največjih športnih uspehov.