PRIYATELJ LETA 2014

28. 10. 2014

Zavod Vse bo v redu in Zavarovalnica Triglav sta za projekt Mladi upi 2014 oziroma »Mladi so varnost naše prihodnosti«, s katerim sta dvanajstim mladostnikom omogočila finančno pomoč za lažje delo in razvoj svojega talenta, prejela nagrado Priyatelj leta 2014.

Zavod Vse bo v redu in Zavarovalnica Triglav sta mladim in nadarjenim posameznikom starim od 16 do 18 let  s področja športa, znanosti in umetnosti s projektom Mladi upi preko razpisa omogočila finančna sredstva za razvoj talenta. Zvezde v vzponu so šele na začetku svoje poti in se težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva. Zavod v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav  spodbuja mlade različnih talentov, znanj in ambicij ter prispeva k temu, da bodo lahko bolje razvili svoje potenciale.

Projekt Mladi upi »Mladi so varnost naše prihodnosti« je obrodila sadove, saj je Zavod Ypsilon Zavarovalnico Triglav in Zavod Vse bo v redu označil za organizaciji, ki sta storili nekaj pozitivnega, spodbudnega, drugačnega in prijateljskega za generacijo Y ter podelil nagrado Priyatelj leta 2014.

Lep pozdrav,
Tjaša Kolenc Filipčič,
direktorica službe za marketing