Mladi so varnost naše prihodnosti 2014

15. 04. 2014

Projekt »Mladi so varnost naše prihodnosti« nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2014. Lansko leto smo v Vse bo v redu, zavodu Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti, finančno podprli mlade športne talente, letos bomo k sodelovanju povabili tudi talentirane mlade s področij umetnosti in znanosti.

Dobrodelni projekt je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta. S tem projektom želimo na pomoč priskočiti mladim različnih talentov, znanj in ambicij ter prispevati k temu, da bodo lažje razvili svoje potenciale.

Mladi upi bodo letos del zvezdniškega šova »Znan obraz ima svoj glas«, ki se bo 12 nedelj zaporedoma odvijal na POP TV. Znani Slovenci se bodo z neverjetnimi preobrazbami borili za glavno nagrado, ki pa bo šla v dobrodelne namene, v »sklad mladih upov«, ki ga upravlja Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti.

V mesecu aprilu bomo na spletni strani www.mladi-upi.si objavili Razpis. Kmalu za tem pa boste lahko spoznali najbolj zanimive talentirane mlade ljudi iz vse Slovenije. Prepričani smo, da vas bodo tudi letošnji kandidati navdušili s svojimi zgodbami, uspehi in načrti za prihodnost. Enega od mladih upov, ki bo prejel finančno podporo, boste z glasovanjem na omenjeni spletni strani izbrali vi, ostale prejemnike finančne podpore pa bo med kandidati finalisti izbrala razpisna komisija.

Verjamemo, da bomo s finančno podporo v projektu »Mladi so varnost naše prihodnosti« priskočili na pomoč nekaterim izjemnim posameznikom, med katerimi se morda skrivajo najbolj perspektivna imena prihodnosti umetnosti, znanosti ali športa.