Mladi upi izbrani za najboljši projekt na natečaju ameriške gospodarske zbornice v kategoriji »motivacija«

27. 06. 2014
S projektom Mladi upi sta se Zavarovalnica Triglav in Zavod Vse bo v redu prijavili na natečaj »Best of the best«, ki ga je razpisala Ameriška gospodarska zbornica-Amcham ob 15 letnici svojega delovanja. Na natečaj se je prijavilo 28 projektov, ki tekmujejo v treh kategorijah-inovativnost, motivacija in odprtost.

Na natečaj se je prijavilo 19 podjetij s skupaj 28 projekti, v ožji izbor pa je izvršni tim AmCham Slovenija skupaj s Komisijo za članstvo z ocenjevanjem izbral po pet projektov v treh tematskih kategorijah, ki so se članom AmCham Slovenija predstavili na treh posebnih dogodkih. Mladi upi so tekmovali v kategoriji Motivacija in med vsemi petimi polfinalisti zasedli prvo mesto.

Publiko, komisijo in častno gostjo Agato Jakončič, direktorico Merck Sharp & Dohme za regijo Balkan, je najbolj prepričal projekt Mladi upi, Zavoda Vse bo v redu in Zavarovalnice Triglav, ki se bo novembra na AmCham praznovanju ob 15. letnici skupaj še z dvema finalistoma iz kategorij Inovativnost in Odprtost potegoval za naziv Best of the Best in privlačno nagrado!